G League-toptalent McClung gooit te gekke 360 layup!

Wauw! Mac McClung scoorde in de NBA G League-wedstrijd tegen Westchester Knicks op wel heel fraaie wijze voor Delaware Blue Coats! De 23-jarige speler verbaasde in het 3e kwart iedere aanwezige met een perfect uitgevoerde zogeheten 360 layup.
In de tegenstoot werden Blue Coats (gelinkt aan Golden State Warriors, Westchester aan NY Knicks) gevaarlijk en McClung zag zijn kans schoon: hij bedacht zich geen moment en liet de tegenstander kansloos na zijn ‘360’-rondje in de lucht. “Oh my God!”, luidde de alleszeggende reactie van de verslaggeefster.

Zie ook ?:Throwback! 25 jaar geleden speelden MJ en Kobe Bryant deze ‘Battle of the Legends’

360 layup-video
McClung deed slechts 8,5e minuut mee (122-113 zege) en toonde zich daarin tamelijk bedrijvig: de belofte was voor 13 punten, 3 assists, 3 rebounds, 1 steal en 2 turnovers.